مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ملک توسط پدر به چهار فرزند از 8 فرزند

با سلام
پدر بنده در سال 1378 در روستایی که زندگی میکردیم 170 اصله نخل خرما را به ما 4 فرزند در صحت و سلامت و رضایت کامل واگذار نمود و از خود خلع ید کرد و همچنین با مراجعه به اداره آبیاری آن زمان حق آبه آن 170 اصله نخل را به نام ما 4 نفر نیز انتقال داد. این 170 اصله نخل را زمانی واگذار نمود که پدرم اموال دیگری نیز داشت که این 170 اصله نخل حتی کمتر از یک سوم کل اموال آن بود . اکنون پدرمان فوت شده آیا آن 4 نفر دیگر می‌توانند شکایت علیه ما کنند و این 170 اصله نخل را جز ترکه بکنند که آنها نیز در این 170 اصله نخل نیز سهیم شوند یا خیر؟ لازم به یادآوری است بنده در آن چند نخل کاشته و اضافه کرده ام
متشکرم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،در زمان حیات می توان هر گونه دخل و تصرفی در اموال خود نمود فلذا این انتقال در زمان حیات پدرتان صحیح است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

انتقال اموال و دارایی در زمان حیات هیچ محدودیتی ندارد و انتقال صحیح انجام شده است