مشاوره حقوقی رایگان - عقد قرار داد کاری

میخواهم با شخصی شراکت کنم ، به این صورت که سرمایه از اون شخص باشه و کار از من ، سود هم ۵۰ درصد برای هر طرف ، ولی حالا شریکم میگه هزینه هایی که کرده را از سود برداره تا دیگه هیچ سرمایه ای نداده باشه ، ما برای عقد قرار داد باید چطور عمل کنیم ؟ این نوع قرار داد درسته ؟ اگر طرفی که عهده دار تامین سرمایه شده دیر عمل کنه میشه ازش شاکی شد ؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

کلمات «هزینه»، «درآمد»، «سود»، «سرمایه» هر کدام معانی و پیامدهای خاصی دارد. قرارداد و مشارکت، انواع و پیچیدگی های خاص خودش را دارد. شما اگر قبلا مشارکت کرده اید که باید چارچوب توافقتان را مشخص کرده باشید. تا متن توافقتان وجود نداشته باشد دقیقا نمی توان چیزی گفت. اگر می خواهید قراردادی جدید بنویسید یا قراردادتان توسط یک وکیل بازنویسی شود، بهتر است به صورت حضوری به وکیل مراجعه کنید. البته می توانید از بخش «وکیل می خواهم» همین وب سایت نیز درخواست خود را ثبت کنید و مدارک و چارچوب موردنظرتان را ارائه دهید تا یک وکیل متن لازم را برای شما بنویسد.