مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار

با سلام پدر بنده در سال 86 مبلغ 34 میلیون چک را به فردی داده که ان فرد همان سال چک را برگه کرده و در سال 98 شکایت کرده که تاکنون تبدیل به 550 میلیون شده درخواست اولیه اعسار قبول نشد و پدرم به زندان رفت که با قرار وثیقه به صورت حضور در زندان باز ازاد شد و مجددا درخواست اعسار داد که مورد قبول واقع شد و حکم به پرداخت 5 میلیون تومان به عنوان پیش و ماهی 2.5 میلیون تومان شد. بعد از اعتراض شاکی در دادگاه تجدید نظر حکم تغییر کرد و پیش پرداخت به یک پنجم از مبلغ کل تغییر کرد و ماهیانه پرداخت 3میلیون تومان که در هر سال 20 درصد به مبلغ 3میلیون تومان اضافه گردد علاوه بر ان پدرم درخواست ماده 477 را داد که مورد قبول واقع نشد. حال با توجه با اینکه بخاطر نداشتن درامد ثابت و نداشتن توانایی مالی برای پرداخت پیش قسط و اقساط تعیین شده با توجه به اینکه رای قطعی از دادگاه تجدیدنظر صادر شده میتوان درخواست اعسار مجدد یا تعدیل را داشت.
با تشکر از وکلای محترم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید مجدداً تقاضای تعدیل کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بعد از پرداخت پیش قسط و گذشت مدتی ، معسر میتواند درخواست تعدیل اقساط را بدهد یا باید