مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

با سلام ، من تعدادی فاکتور ، چک ، سفته از افراد مختلف بابت بدهیشون دارم که پاس نشده ،میخواستم بدونم چطوری و از چه راه مطمئنی میتونم پیگیری کنم که به نتیجه برسم ، لطفا منو راهنمایی کنین

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. نسبت به چکها و سفته ها دادخواست مطالبه وجه تقدیم دادگاه نمایید و چنانچه اموالی از ایشان می شناسید در راستای قرار تامین خواسته توقیف نمایید تا بعد از صدور حکم از محل آن اموال طلب شما پرداخت گردد

یک وکیل

سلام" مطالبه وجه سفته و فاکتور فروش از طریق دادگاه حقوقی محل اقامت خوانده یا محل انجام تعهد و چنانچه چک واجد جنبه کیفری باشد از طریق شکایت در دادسرای محل وقوع جرم (بانک صادرکننده گواهی عدم پرداخت) و چنانچه چک واجد جنبه کیفری نباشد ، مطالبه وجه چک از طریق دادگاه محل اقامت خوانده .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر زیر 20 میلیون است.در شورای حل اختلاف محل اقامت بدهکار واگر بالا دادگاه محل فوق.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در خصوص سفته و فاکتور اگر زیر20میلیون تومان است از طریق شورای حل اختلاف محل و اگر بالای 20 میلیون باشد از طریق دادگاه اقدام فرمایید
در مورد چکها هم اگر جنبه کیفری دارند باید در دادسرایی که چک در ان برگشت خورده اقدام فرمایید ودر غیر جنبه کیفری هم به طریق پیش گفته حسب مورد به شورای حل اختلاف یا دادگاه عمومی مراجعه فرمایید

یک وکیل

با سلام به مبالغ چک ها و سفته ها نیز دقت کنید تا مبلغ بیست میلیون تومان در صلاحیت شورای حل اختلاف است و بالاتر از آن در صلاحیت دادگاه.هزینه دادرسی در دادگاه 3.5 درصد مبلغ خواسته است و در شورای حل اختلاف 1.5 درصد که به مراتب هزینه ها در شورا کمتر است.همچنین برای سریعتر به نتیجه رسیدن درخواست تامین خواسته بدهید تا بتوانید اموال بدهکاران را زودتر توقیف کنید.