مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام. بنده مستاجر شخصی بودم و شش میلیون ودیعه دست موجر داشتم موجر بعلت پرداخت نکردن کرایه از بنده شکایت کرد و کل بدهی ایشان 5/500/000 شد و تقاضای تخلیه مغازه کرد بنده تخلیه کردم اما ایشان درخواست دومیلیون تومان خسارت کرد و با همین مبلغ اجاره ماشینم را توقیف کرد و با امدن در محل کار ابروی بنده را برد و پیش همکارهام بدگویی بنده را کرد بنده هم ودیعه را تهاتر کردم و خودرو را ازاد کردم حالا میخواستم ببینم درصورتی که ایشان به بنده بدهکار بوده و شکایت کرده و در محل کار ابروی بنده را برده میتوانم اعاده حیثیت کنم. از شما کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پرسشگر عزیز ! در مقام انتقام جویی بر نیائید و سعی کنید گذشت نمائید در غیراینصورت چنانچه طرف تان نسبت ناروایی به شما داده و برای آن در قانون مجازات پیش بینی شده باشد و سوء نیت وی در دادگاه اثبات گردد عمل وی جرم افترا تلقی شده که می توانید اعاده حیثیت از دست رفته کنید .

یک وکیل

با سلام با توجه به ماده 618 قانون تعزیرات می توانید شکایت اخلال در محل کار و اگر هم عملی را به شما نسبت داده که در قانون برای آن مجازات تعیین شده می توانید شکایت افترا نمایید، اما پیشنهاد می شود در این موارد صبوری و بزرگی پیشه کنید و درگیر دادسرا و روند طولانی اش نشوید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم .باید دید اینکه می فرمایید آبروی شما را برده چیست وچه گفته است؟یاالله

یک وکیل

سلام. می توانید به جرم افترا از ایشان با شهادت شهود شکایت نمایید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
چنانچه عمل مجرمانه ای را به شما نسبت داده یا نسبت ناروایی به شما زده یا اینکه توهینی به شما نموده میتوانید از طریق دادسرا نسبت به طرح شکایت از ایشان اقدام نمایید لیکن اینجانب نیز با نظر همکاران مبنی بر صبوری موافقم چون پروسه انجام شکایت شما تا حصول نتیجه بسیار طولانی بوده وضمنا نتیجه انهم حتی در صورت موفقیت در پرونده ممکن است موجب رضایت شما نگردد