مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی چک

با سلام
به باجناق خودم مبلغ 5 میلیارد چک بدون تاریخ دادم
با هم اختلاف حساب داشتیم
چون دو سال زندان بودم
در دادگاه حقوقی بدوی با هم توافق کردیم که مبلغ دو میلیارد بدهی بنده میباشد و برای حکم بدوی این دو میلیارد اعتراض نزدم
الان پس از بررسی حساب متوجه شدم بدهی بنده اینقدر نمیباشد
پس از اجراییه که برای من گرفت اعسار زدم
جلسه اول اعسار رو هم شرکت کردم که هنوز حکمش نیومده
حال سئوال اینه که چگونه میتونم با حسابرسی قانونی حقیقت حساب رو مشخص کنم و قرار اناطه یا توقف رسیدگی برای حکم فوق رو بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " شما فعلا محکوم به پرداخت دو میلیارد تومان حکم قطعی شده دادگاه نخستین هستید که اجرائیه آن هم صادر و به شما ابلاغ شده است . چنانچه حکم اعسار و تقسیط بدهی شما صادر شود ملزم به اجرای حکم قطعی شده یا قطعی اعسار هستید . آنطور که از شرح سوال شما مستفاد می شود نوع کار شما فعالیت در شرکتهای تجارتی است که ما از چند و چون فعالیت و بده و بستان مالی شما بی خبریم . بهتر است کار هر کس را به خودش وانهید و پرونده تان را به وکیل تخصصی بسپارید . در هر حال چنانچه ادعائی داشته باشید حسابرسان قانونی و کارشناسان رسمی دادگستری در رشته حسابداری و حسابرسی نظریه قطعی خود را به قاضی رسیدگی کتننده به پرونده اعلام و بر مبنای آن رای صادر خواهد شد .

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

سلام
اگر شما در زندان بودید و در هیچکدام از جلسات دادرسی شرکت نکرده باشید در نتیجه رای صادره غیابی بوده و میتوانید نسبت به رای صادره واخواهی نمایید ومانع اجرای حکم شوید در غیر این صورت با در دست داشتن دلایل جدید درخواست اعاده دادرسی بدهید که این درخواست مانع رسیدگی و توقف اجرای حکم نمی باشد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تنها راه این است که با باجناقتان به این توافق برسید که بدهی شما کمتر از مبلغ محکومیت است .سپس به شورای حل اختلاف یا دادگاه صادر کننده حکم ویا اجرای احکام مربوطه مراجعه وطی گزارش اصلاحی توافقنامه واجرای حکم بر اساس توافق ثبت شود.یاالله

یک وکیل

پاسخ همکار محترم جناب آقای گنجی صحیح می باشد

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در اینصورت شما تنها میبایست درخواست اعاده دادرسی خود را در صورت دارا بودن شرایط مطابق بند7ماده426اییین دادرسی مدنی تقدیم دادگاه صادر کننده رای قطعی نمایید