مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر 9 ساله

با توجه به اینکه از ابتدای زندگی مشترک ساکن تهران بوده و 2 دختر 9 ساله ام پیش دبستان و پایه اول تا سوم دبستان را در تهران تحصیل کرده اند آیا به صرف اینکه به دختر 9 ساله که همچنان کودک میباشد جملاتی مانند پدر دوستت ندارم و تو پدر من نیستی میتوان حق پدر و فرزند را پایمال کرد ؟همسرم که بدون اطلاع و اجاره به شهرستان محل زندگی پدری رفته و طی 3 ماه گذشته به هیچ عنوان اجازه ارتباط با دخترانم را نداده اند ، لطفا راهنمایی فرمایید چه شکایاتی در مورد عدم ثبت نام تحصیلی در شهرستان و بازگشت دخترانم نزد بنده مطرح نمایم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

شما می توانید علیه همسر دادخواست الزام به تمکین دهید به دلیل ترک زندگی مشترک بدون عذر موجه و همچنین درخواست دستور موقت مبنی بر ملاقات کودکان را دهید. همچنین با توجه به اینکه دختران شما 9 ساله هستند می توانند خودشان تعیین نمایند که نزد پدر زندگی کنند یا مادر، ولی نفقه آنها در هر حال به عهده شماست.

یک وکیل

سلام" به طرفیت همسرتان در دادگاه صالح ( دادگاه خانواده محل اقامت خوانده ) دادخواست الزام به تمکین بدهید تا در صورت عدم بازگشت به منزل و عدم تمکین از شما ، ناشزه محسوب و استحقاق نفقه پیدا نکند و از این حیث ( عدم تمکین ) ، در صورت نیاز به رابطه زناشویی قانونی دائمی و ازدواج مجدد دائم نیز بتوانید از دادگاه اجازه اخذ نمائید . در مورد دختران بالغ (دارای سن 9 سال تمام قمری و بالاتر) حق حضانت از والدین ساقط است و بر عهده خودشان است که بخواهند با مادر یا پدر یا هر شخص محرم موجه دیگری زندگی نمایند .

یک وکیل

سلام. دادخواست الزام به تمکین به طرفیت همسرتان بدهید. اما در مورد دختران متاسفانه چون به سن 9 سال تمام قمری رسیده اند و انتخاب با خودشان است نمی توانید شکایتی را مطرح نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.صرف عدم ثبت نام فرزندتان ،هیچی.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
در خصوص همسرتان میتوانید دعوی الزام به تمکین را در محل اقامت ایشان طرح نمایید اما در خصوص فرزندان شما که دختر میباشند در صورتیکه9سال قمری انها پایا پذیرفته باشد از حضانت خارج بوده و انتخاب محل زندگی با ایشان میباشد اما در هر حال نفقه اولاد بر عهده شماست