مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قرار كفالت

با سلام و احترام. اينجانب با فيش حقوقي ضامن زنداني شدم كه پرونده حقوقي چک داشت و درخواست اعسار كرده بود و با ضمانت من بيرون آمد ولي موقع احضار دادگاه فراري بود و ما بيست روز مهلت داشتيم تحويل بدهيم و نشد. دادگاه حكم دريافت وجه الكفاله كرده و جلوي حقوق من را گرفت. حالا بعد از دو سال سر پرونده ديگر دستگير شده و هنوز هم درخواست وجه الكفاله ابطال نميكنند. لطفا من را راهنمايي كنيد. چگونه ابطال كنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در صورتی‌که متهم پس از صدور دستور دادستان مبنی بر أخذ وجه‌التزام یا وجه‌الکفاله و یا ضبط وثیقه و پیش از اتمام عملیات اجرایی، در مرجع قضایی حاضر شود یا کفیل یا وثیقه‌گذار او را حاضر کند، دادستان با رفع اثر از دستور صادره، دستور أخذ یا ضبط حداکثر تا یک چهارم از وجه قرار را صادر می‌کند. در این‌صورت، اعتبار قرار تأمین صادره به قوت خود باقی است لذا مراتب را به مرجع توقیف کننده وجه الکفاله اعلام تا از کسر حقوق شما ممانعت گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید او را تحویل دهید تا حقوق شما آزاد شود.