مشاوره حقوقی رایگان - ابداع یا اختراع

با سلام
بنده یه موتور برق بدون سوخت ابداع کردم .
این طرح در خارج از کشور وجود دارد اما در ایران مشابه ان وجود ندارد.
میخواستم با یک شرکت مشورت کنم و طرح را در اختیار انها بگذارم و طرح را اجرایی کنند.
اما میترسم که سر بنده بی کلاه بمونه و طرح را به اسم خود ثبت کنند.
آیا میتوانم قراردادی بنویسم که طرفین به ان پایبند باشند و در غیر این صورت بتوانم با ان قرارداد از طرف مقابل شکایت کنم.
اگر ممکن است بنده را راهنمایی کنید که چه نکاتی را در قرارداد ذکر کنم.
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. بله. این امکان برای شما وجود دارد. در بخش تدوین قرارداد از وکلای دادراه تقاضای تنظیم قرارداد نمایید.

یک وکیل

با سلام، نظر به اینکه نوشتن قرارداد در خصوص موضوع مالکیت فکری بحثی است تخصصی بهتر است نوشتن قرارداد خود را به متخصصین در این حوزه واگذار نمایید تا حق و حقوق شما به بهترین وحه حفظ شود.

یک وکیل

سلام " پرسشگر محترم ! شما باید ابتدائاً طرح صنعتی یا اختراع خود را در اداره ثبت علائم ، اختراعات و مالکیت صنعتی به ثبت برسانید تا حق مالکیت شما بر اختراع مزبور تثبیت و محفوظ شده سپس جهت صنعتی سازی اختراع خود و تولید انبوه محصول با شرکتهای ذیصلاح مجری طرح وارد مذاکره شده و قرارداد لازم و جامع مبتنی بر موضوع قرارداد را با اخذ تضمینات لازم و پیش بینی پرداخت خسارات احتمالی منعقد نمائید .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.توصیه حقیر این است که اول اختراع را به نام خود ثبت کنید وسپس جهت تولید آن با شرکت های مربوطه سرمایه گذار قراردادی محکم انعقاد کنید.بدیهی است که پس از ثبت نیز می توانید امتیاز آن را طبق قراردادی محکم وکامل به شخص دیگری انتقال دهید.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید برایی این کار می توانید از خدمات وکلای محترم بهر مند شویید تا حقی از شما اتلاف نگردد
در هر حال برای مشاوره بیشتر و نگارش قراردادتان می توانید با همکارا ن دادراه و یا اینجانب با شمار ذیل تماس حاصل نمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید
با تشکر
بین ساعات 18 الی 20

یک وکیل

پاسخ همکاران کاملا صحیح می باشد چنانچه ابتدا طرح خود را ثبت نمایید و سپس اقدام به تولید آن توسط شرکت نمایید بهتر است

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
بهتره ابتدا اختراع رو به نام خودتون ثبت کنید تا امکان سواستفده برای دیگران بوجود نیاد و سپس از وکلای متخصص در این امر جهت تنظیم قرارداد دعوت به همکاری نمایید