مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت پرداخت بدهی

سلام. من 40 میلیون به کسی دادم و 100 میلیون سفته امضا شده است و از او دارم پرینت بانک هم موجود هست که 40 میلیون ریختم. چی کار میتونم بکنم و این که آیا 100 میلیون را باید بدهد؟ ضرر و زیان من چطوری حساب میشود؟ نزدیک 4 ماه پول من دست او هست.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید معادل وجهی که دادید چک را به اجرا بگذارید وخسارت تاخیر توسط دادگاه مشخص خواهد شد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام اگر هر 100 تومان سفته را طی دادخواستی از دفاتر خدمات قضایی درخواست مطالبه و وصول خسارت تاخیر و تادیه مطرح کنید قطعا به همه ی موارد محکوم خواهد شد.