مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باسلام خواستم بپرسم دیه پاره شدن پرده گوش و ازبین رفتن شنوایی یک گوش چقدر میشه این اتفاق در یک نزاع روی داده.

پاسخ ها :

یک وکیل

پاره کردن پرده گوش ، موجب ارش است و اگر در اثر آن حس شنوایی نیز از بین برود یا نقصان پیدا کند ، دیه آن نیز باید پرداخت شود و از بین رفتن شنوایی هر یک از گوشها نصف دیه کامل است.

یک وکیل

با سلام برای پاره شدن پرده گوش ارش تعیین می شود یعنی میزان آن در قانون مشخص نشده و پزشکی قانونی آن را مشخص می کند و در صورتی که موجب از بین رفتن شنوایی گوش نیز شود نصف دیه کامل نیز به میزان ارش اضافه می شود.

یک وکیل

سلام" بستگی به میزان آسیب به پرده گوش و اعصاب شنوایی دارد که در نظریه پزشکی قانونی منعکس می شود . اما اگر یک گوش شما بطور کامل فلج شده باشد دیه اش دو ثلث نصف دیه کامل است .

یک وکیل

سلام " قسمت انتهای پاسخ بدین نحو تصحیح می گردد : از بین بردن شنوائی یک گوش ، نصف دیه کامل دارد و هر گاه در اثر جتایتی در مجرای شنوائی ، نقص دائمی ایجاد شود به نحویکه بطور کامل مانع شنیدن گردد ، دیه شنوائی ثابت است و در صورتیکه نقص موقتی باشد ارش تعیین می شود . همچنین کاهش شنوائی در صورتیکه مقدار آن قابل تشخیص باشد به همان نسبت دیه دارد . چنانچه بر اثر جتایت ، شنوائی از بین برود یا نقصان یابد هر یک دیه یا ارش جداگانه دارد .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در صورت از بین رفتن شنوایی برای هر گوش نیمی از دیه کامل ودر مورد سایر اسیبها که مشخصا در قانون تعیین نشده ارش با نظر پزشکی قانونی انجام میپذیرد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم .هم نظر همکارم خانم اعتمادیان هستم.یاالله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کاربر محترم
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
اگر تمایل دارید برای شما محاسبه گردد باید متن رای دادگاه را به رویت برسانید تا برای شما بطور دقیق محاسبه گردد.

یک وکیل :

میزان دیه توسط اجرا احکام با توجه به نظر پزشکی قانونی محاسبه می گردد