مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دیوان عدالت اداری

با سلام. پدر من در سال 1341 زمینی در ورامین خریداری کردند و الان منابع طبیعی زمین رو تصرف کرده است. از منابع طبیعی به دیوان عدالت اداری شکایت کردیم ولی رای به نفع ما ندادند.
چگونه میتوان به رای دیوان عدالت اعتراض کنیم و چگونه؟ با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اشتباه شما ان است که از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمودید در حالیکه اینگونه دعاوی در صلاحیت دادکاه حقوقی است لذا صرفنطر از اینکه بخواهید اعتراص کنید یا خیر باید از طریق دفتر خدمات قضایی وبا ارائه مستندات مکفی دادخواستی تنظیم مالکیت خودرا اثبات و اعلام نمایید که قبل سال1341 تحت تصرف شما بوده وسابقه احیا وابادانی وکست وزرع دارد وپرونده در شعب ویژه رسیدکی خواهد شد