مشاوره حقوقی رایگان - دختر تحت تکفل مادر

با سلام و تشکر
من تحت تکفل مادرم هستم که بازنشسته آموزش و پرورش هستند. برای دریافت حقوق ایشان بعد از فوت چه مدارکی نیاز دارم. با توجه به اینکه ایشان خارج از ایران هستند. کسی نیست که گواهی فوت یا هر مدرکی برای من بفرستد. خیلی متشکرم که راهنمایی م میکنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مجرد بودن وشاعل نبودن ازشرایط تحقق مستمری است با اخذ استعلام اداره بیمه از ثبت احوال گواهی فوت اخذ خواهد شد