مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ازدواج مجدد

سلام به شما خوبان یاری رسان . . . درراه مانده های چکنم چه نکنم ...
مردی 50ساله هستم درسال79عقد دایم نمودم وقت ازدواج زوجه و مادرش با اصرار بیش ازحد... مرا داماد سرخانه خودشان کردند! دوماه بعد بدون هیچ مرا بیرون کردن نه زنم رادادند و نه وسایلم را!!!
بارها مرا شکایت ها کردند و حکم دادگاه به
نفع زوج صادرمیشد!! مثل ناشزه بودن زوجه ولی
الان 17سال میگذرد و 17روز در زندگی من نبوده
درسال92به درخواست زوجه طلاقش صادر شد ولی برای اجرای آن جهت
جدایی دایم اقدام نکرد!! =ضمن آنکه تمام مهرش را از حقوق زوج دریافت کرده
صبوری من بخاطر آن بود که شاید
روزی سر بزندگی انداز ولی حیف که عمرم هدر رفت! (سوال یک) چگونه میتوانم از طریق قانون _ بدون دادخواست طلاق مجوز ازدواج مجدد بگیرم زیرا که ما در 2 استان با فاصله زیاد هستیم در ضمن زوجه
برای آمدو رفت مشکلات عدیده‌ای دارد و می تراشد.. یعنی دادخواست بدهم ماه ها
طول میکشد لطفا راه سریع تری را برایم
پیشنهاد بدهید
(سوال دو) با توجه به اینکه زوجه 17سال است شرعا و قانونا"عیال نااهل من است
چگونه قاضی را متقاعد کنم که اجرت المثل به زوجه تعلق نمیگیرد زیرا هیچ وقت در زندگی من نیامده و نبوده ! ؟
یادآوری میکنم که ازوقتی زوجه متوجه تصمیم ازدواج مجدد من شده به مدلهای مختلف آزار و اذیت که مبادا من همسر دوم اختیار کنم درحالی که به هیچ عنوان نمی آید در زندگی من ((شما را بخدا...اگر راهی هست کمکم کنید تصور بفرمایید یک مرد پاک و بدور از آلودگی های اجتماعی سالها مجرد باشد چقدر سخت است -جدایی از مسایل جنسی واقعا"سخت است)(
در پایان ضمن توفق برای شما سروران
چنانچه راه قانونی برای گرفتن مجوز ازدواج غیراز دادخواست نباشد ..بطرقهای
مختلف دیگر... ولی ساده ترینش را عنایت به راهنمایم باشید با توجه به ساکن بودن در 2دو استان و مشکلات پستی و پیچ و خم های کلانتری و دادگاهی...
درخاتمه ضمن تشکر و قدردانی از تک تک شما یاری رسان ها با توجه به موقعیت این حقیر اگر در جواب تسریع بفرماییدممنونم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

دادخواست ازدواج مجدد ارتباطی با دادخواست طلاق ندارد و به صورت جداگانه مطرح می شود. برای دادخواست ازدواج مجدد باید الزام به تمکین به زوجه ابلاغ شود و در صورت عدم تمکین ایشان دادگاه حکم به ازدواج مجدد خواهد داد. در صورت درخواست اجرت المثل از سوی همسر شما کارشناس تعیین می شود که با اقداماتی نظیر تحقیق محلی و شهادت شهود، حضور یا عدم حضور همسر شما در زندگی مشترک و تعلق یا عدم تعلق اجرت المثل به ایشان ثابت خواهد شد.