مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام خسته نباشید
10سال پیش زمینی را به آقای ص فروختم یکی دو سال بعد ایشون به آقای ل فروختن آقای ل موقع خرید میبینن 5 متر کمه (شاید به خاطر ساخت خانه های مجاور یا از اول کم بوده) آقای ص 500 هزار خسارت به ل میدن و به من چیزی نمیگن حالا بعد 9سال 500 را به نرخ روز و 6 میلیون میخواهند و من بهشون گفتم چرا 9 سال پیش بهم نگفتی 500 را بهت میدادم چرا الان بعد این همه سال؟؟! حالا من باید چیکار کنم ..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید اعلام کنید که زمین را طبق شرایط مقرر در قرارداد تحویل خریدار داده اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید اعلام نمایید که من زمین را طبق قرارداد تسلیم خریدار کرده ام و کم شدن زمین ارتباطی به بنده نخواهد. داشت و ...