مشاوره حقوقی رایگان - فروش پارکینگ

باسلام و احترام در یک قرارداد مشارکت درساخت یک مجتمع تجاری (شامل یک طبقه پارکینگ-دوطبقه تجاری-یک طبقه خدماتی) بین مالک و سازنده -آورده ی مالک واگذاری ملک و آورده ی سازنده انجام تمامی هزینه های ساخت و ساز از ابتدا تا اخذ پایانکار و سهم هریک طرفین 50درصد کل مجتمع است سازنده درطبقه پارکینگ مطابق نقشه نظام مهندسی دواتاق برای تابلو برق و کنتورخانه اختصاص داده اما این دو اتاق توسط اداره ی برق برای تابلو برق و کنتورخانه تایید نشد و محل دیگری از پارکینگ توسط کارشناس اداره برق برای تابلو برق و کنتورخانه تایید شد اما سازنده بدون توافق و هماهنگی با مالک دو اتاقی که توسط اداره ی برق تایید نشده بعنوان مغازه تجاری به افرادی فروخته است درحالیکه کمیسیون ماده 100شهرداری دستور اعاده به وضعیت قبل برای ان دو اتاق صادر نموده است: 1- ایا این عمل سازنده عین فروش مال غیر درحق مالک و عین کلاهبرداری درحق خریداران ان دواتاق میباشد؟ راهنمایی فرمایید؟ 2- سازنده اعلام نموده که من این دو اتاق را از اداره ی برق براساس مبایعه نامه خریده ام ایا اداره ی برق که هیچگونه مالکیتی درمجتمع ندارد قدرت چنین عملی دارد؟و اگر اداره ی برق چنین اقدامی کرده باشد چگونه باید با ان برخورد کرد؟ 3- در قرارداد مشارکت در ساخت بین مالک و سازنده توافق شده که پارکینگ تحت هیچ شرایطی نباید بسته شود اما سازنده با سوء استفاده از این توافق مدت چهار سال است که بدون هیچگونه هماهنگی و توافق با مالک بصورت یکطرفه کل پارکینگ به اجاره داده و از منافع ان استفاده میکند چگونه با این مشکل باید برخورد کرد و از طریق چه نوع دادخواستی میتوان حق خود را از سازنده گرفت؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازطریق شورای حل اختلاف ،ازطریق مدیرساختمان یاباامضای همه واحدها