مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ زمین نسبت به سند

بنده حدود 10 سال پیش زمینی را خریداری کردم به متراژ سندی 1139 متر در رامسر که با پیاده کردن همان حدود اربعه داخل سند متراژ زمین 1500 متر میشود بدون اینکه تجاوزی به زمینهای مجاور داشته باشد، در چه صورت امکان اصلاح سند هست؟ و آیا برای اصلاح باید به بنیاد علوی مبلغی پرداخت شود یا خیر بدلیل اینکه حدود اربعه همان سند هست

پاسخ ها :

اضافه متراژ زمین نسبت به سند اضافه متراژ زمین اصلاح متراژ زمین در سند متراژ زمین در سند متراژ زمین زمین