مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

باسلام و خسته نباشید برادرم مبایعه نامه عادی خرید زمین کشاورزی دارد و در مبایعه نامه توضیحاتی داده زمین دارای پروانه شماره فلان فروشنده نسبت به انتقال پروانه به خریدار اقدام بکند.

در تعهد نامه خریدار بیان میکند در خصوص تنظیم یک فقره مبایعه نامه شماره فلان اقرار و اعتراف میکنم این معامله جهت رونق امور اداری و پروانه میباشد در حقیقت قطعه زمین مندرج در مبایعه نامه متعلق به اینجانب نمی باشد کل زمین متعلق به پدرم می باشد صرف نظر قضیه مورثی فقط جهت امورات مذهبی و مراسمات ماه محرم وصفر تحویل اینجانب گردیده حق فروش ندارم و جز ملک و حقوق شخصی ام نمیباشد
مبایعه نامه و تعهد نامه در یک روز تنظیم شده در مشاور املاک
آیا طبق تعهد نامه تنظیم شده خریدار مالک هست یا خیر
راهنمایی کامل بفرمایید

سوال دوما:
3دانگ پروانه چاه کشاورزی بنام خریدار میباشد محضری هست اون باید چیکار کرد؟ آیا برای انتقال پروانه چاه در محضرخونه صورت گرفته خریدار باید شاهد داشته باشد زیر کاغذ باید امضای شاهد باشد؟ زیر کاغذ امضا شاهد صورت نگرفته.
راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام وخسته نباشید. برادرم مبایعه نامه عادی به شماره .... خرید 6دانگ یه قطعه زمین دارد درمشاوراملاک تنظیم شده
و تعهد نامه نوشته شده به شماره ... در یکروز تنظیم شده.

اینجانب درخصوص تنطیم یک فقره مبایعه نامه به شماره... در مشاور املاک اقرار و اعتراف میکنم این معامله جهت رونق امور اداری و انتقال پروانه بوده در حقیقت قطعه زمین مندرج درآن مبایعه نامه متعلق به اینجانب نمی باشد بلکه در قبال دریافت آن توضیحاتی اعلام میدارم کل زمین متعلق به پدرم می باشد از این میزان 3دانگ آن موضوع مبایعه نامه1122 توسط پدرم به اینجانب واگذار شده اینجانب متعهد میشوم سالانه بیست جلسه روضه محرم و صفر سید الشهدا برگزار بکنم که اختصاص به این امر دارد این واگذاری صرف نظر از قضیه مورثی و شرعی فقط جهت استجابت امورات مذهبی و اداره نمودن مراسمات یاد شده تحویل اینجانب گردید حق انتقال و فروش آن ندارم جز ملک شخصی و خصوصی ام نمیباشد
هم مبایعه نامه و هم تعهد نامه در یک روز تنظیم شده.
تمام موارد توضیح دادم هم مبایعه نامه و تعهد نامه طبق قرارداده تنظیم شده هست..
سوالم اینست آیا مالک هست یا خیر؟ راهنمایی کامل بفرمایید

اثبات مالکیت پروانه چاه کشاورزی