مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

با سلام و احترام
پیرو رای بازگشت به کار اینجانب به علت اخراج غیر موجه به محل کار مراجعه کردم من را از محل کارم بیرون کردند. 2 روز بعد یعنی تاریخ 20 آذر کارفرما نامه ای را به من پست کردند که در آن نامه تا دو روز قبلش یعنی تاریخ 18 ماه فرصت داده بودند وضعیت همکاری را با آنها روشن کنم در غیر این صورت ترک کار برای من میزنند و داخل نامه تهدید کرده بودند که از مراجع قضایی نیز پیگیری خواهند کرد.
با توجه به اینکه به عمد نامه را به دست من دیر رسانند که هم بگویند ما دعوت به کار کردیم و هم بگویند او نیامد (مدارک دال بر ارسال دیر هنگام را نیز دارم) و نامه مذکور یک روز بعد از شکایت من توسط کارفرما در اداره کار ثبت شده است، لطفا بفرمایید نظر به این موضوع که جلسه اول رای کاملا به نفع من بوده آیا کارفرما اینجا دستش باز است با نامه ای زده رای را کامل برگرداند و یا اینکه دوباره رای بازگشت بزنند؟ چون من زودتر از آن ها به اداره کار مراجعه کردم. و اینکه فاصله جلسه اول تا جلسه دوم چقدر است؟

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

شما با ارائه مدارک و شهادت شهود مبنی بر مراجعه به واحد اشتغال و عدم پذیرش شما قادر خواهید بود که از نامه ساختگی کارفرما ممانعت بعمل آورید و زمان های رسیدگی با توجه به دفتر رسیدگی شعب و قابل پیش بینی نمیباشد