مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از سمت زوجه

من 30 سالمه و 7 ساله ازدواج کردم. ازدواج به درخواست پدرم بود و من تمایل قلبی نداشتم با شوهرم هیچ مطابقتی نداریم کلا دوتا ادم جداییم از دوتا دنیای جدا. بچه هم ندارم.یعنی نذاشتم ک بچه دار بشم. نمیدونم با این زندگی که رو هواست چیکار کنم. ما کلا جای خوابمون هم جداست ولی از طلاق میترسم. نمیخوام اسم مطلقه روم بیاد. ولی میخوام شوهرم بترسونم یه نمونه سند طلاق خالی میخوام که بهش نشون بدم بگم من به کمک وکیل ازت طلاق گرفتم نمیخوام خیلی واقعی باشه فقط درحد یه کپی ک شاید یکم به خودش بیاد. چون اصلا ادمی نیست که بیاد مشاوره چند بار بهش پیشنهاد مشاوره دادم ولی قبول نکرده. شما نمیتونید یه سند طلاق خالی برام ایمیل کنید. اگه کمکم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

ما در این زمینه کمکی نمی توانیم بکنیم چون معذوریت قانونی و اخلاقی داریم. بهتر است ابتدا خودتان به تنهایی به مشاور مراجعه کنید. سپس با همسرتان صحبت کنید یا با واسطه قرار دادن دیگران برای صحبت با همسرتان، او را راضی به مراجعه به مشاور کنید. در نهایت اگر همسرتان راضی به مراجعه به مشاور نشد می توانید به صورت قانونی (البته به منظور این که همسرتان به مشاوره بیاید) درخواست طلاق بدهید. اگر واقعا طلاق نمی خواهید در هر زمانی می توانید درخواست خود را پس بگیرید. البته قبل از ارائه درخواست طلاق حتما با مشاور خانواده صحبت کنید و اگر او این راهکار را تأیید نکرد این کار را نکنید