مشاوره حقوقی رایگان - خرید امتیاز ساخت آپارتمان

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان و آرزوی توفیق روزافزون.
من یک معلم هستم و چند سال پیش از تعاونی فرهنگیان اداره خود امتیاز یک واحد آپارتمان خریداری کردم اما بعد از مدتی اداره ساخت مجتمع مسکونی را به شخص ثالثی واگذار کرد و طی قراردادی ایشان متعهد شدند در طی دو سال واحدها را تحویل دهند اما بعد از ساخت 50%از کار متواری شدند و اعضا با پیمانکار جدیدی برای تکمیل واحدها با قیمت بالاتری قرارداد بستند اما من چون برایم پرداخت این وجه مقدور نبود ومستاجر بودم به طور انفرادی شکایت کردم تا هزینه تکمیل آپارتمان را از پیمانکار اول بگیرم بعد از حدود 2 سال پیگیری توانستم حکم محکومیت ایشان به پرداخت هزینه مذکور را از دادگاه بگیرم اما ایشان مرا تهدید کردند که اگر هزینه را پرداخت کنم سند واحد تان را صادر نمیکنم و به ناچار دادخواست ( الزام به تنظیم سند رسمی ) دادم و رای هم به نفع من صادر شد ولی رای غیابی بود و وکیل ایشان واخواهی کردند و 9/18 جلسه مجدد داریم و میگویند چون سند اصلی ملک در رهن بانک است باید درخواست تفکیک سند میکردم ،آیا الان میتوانم خواسته خود را افزایش دهم ؟ یا اینکه ماده یا تبصره قانونی وجود که با همان خواسته بتوانم به حقم برسم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما بهتر است دادخواست جلب ثالث علیه خواندگان پرونده اصلی و بانک ارائه کنید و ترجیحا تا قبل از تشکیل اولین جلسه رسیدگی به دادخواست واخواهی، آن را به دادگاه تقدیم کنید. قاضی موظف است به دادخواست جدید رسیدگی کند. به خاطر داشته باشید که خواندگان خود را خوانده/ خواندگان دادخواست اولیه خود بعلاوه بانک ذینفع قرار دهید.