مشاوره حقوقی رایگان - حقوق اپارتمان

سلام. بنده در یک ساختمان 22 واحدی حدودن 4 ساله ساکن هستم. سال اول بخاطر اینکه یکی از واحد های این ساختمان از روز اول خالی بوده و باعث تجمع افراد معتاد و سارق میشد یک روز با کسی که میخاست این واحد را تصرف کند درگیر شدم و مجبور شدم خودرو پرشیای خود رو بفروشم و به ان دزد و متصرف بدم.
تا الان چندبار افرادی امدند که این واحد را تصرف کنند که بنده جلوگیری کردم.
چکار کنم که وقتی مالک امد بتونم پول ماشینمو بگیرم و از مراقبتی که از ملک ایشان کردم پولی دریافت کنم ؟
مرسی

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. به نظر نمی رسد بتوانید طبق قواعد استیفا چنین مطالباتی را مطرح کنید. چه دلیلی وجود داشته است که خودروی خود را بفروشید؟ اگر مراقبت به صورتی برای شما مقرر شده باشد اختیار اخذ اجرت و هزینه ها را دارید اما به نظر می رسد مورد شما را در بر نمیگیرد.