مشاوره حقوقی رایگان - وصول طلب با فاکتور

باسلام و عرض ادب
موضوع: وصول طلب با فاکتور
احتراما اینجانب در شهریور سال 94 مبلغ 1250 هزار تومان کالا برای خریدار ارسال نمودم و به علت مشکلات شراکت مغازه تعطیل شد و خریدار از پرداخت بدهی به بهانه اینکه من طرف خریدار نیستم از پرداخت بدهی تاکنون استنکاف می ورزد.
بفرمایید برای وصول چگونه اقدام نمایم ؟ آیا میتوانم به نرخ روز وجه انرا مطالبه نمایم ؟
ضمنا شریکم 3ماه قبل از تعطیلی ( ارسال کالا به خریدار ) از مغازه اینحانب رفته بود.
قبلا از عنایت وکلای محترم کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

سلام
شما اگر بابت طلبتون فاکتور یا شاهد دارید میتونید علیهش طرح دعوی کنید و پولتون بگیرید، خسارت تاخیر از تاریخ مطالبه و دادخواست حساب میشه مگر اینکه قبلش رسمآ اظهارنامه داده باشید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

صرفا اصل طلب را میتوانید مطالبه کنید بر مبنای فاکتور