مشاوره حقوقی رایگان - راهکار عدم اثبات صلح صوری

با سلام و احترام.
پیشاپیش از خداوند خواستارم به تمامی وکلایی که در امر مشاوره رایگان همکاری میکنند خیر و برکت عطا نماید.
اگر مصالح ملکی را به صورت صلح عمری به برادر خود منتقل نماید آیا با نوشتن قولنامه دستی بین مصالح و متصالح، بعد از فوت مصالح، وارثین مصالح نمیتوانند برای فسخ قرارداد صلح از یکی از قرائن معاملات صوری "انتقال ملک به نام بستگان نسبی" استفاده کند و با ادعای صوری بودن معامله آن را فسخ نمایند؟
اگر با قولنامه ممکن نیست چه راهکاری وجود دارد؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اثبات صوری ب‌ودن دلیل میخواهد. انچه شما قید نموده اید دلیل بر صوری بودن نیست.