مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام. خواهرم 13سال زندگی مشترک با یک طلبه داشته که متاسفانه در زندگی همه جور سختی کشیده. و هر روز اگه شوهرش خودش و بچه شو کتک نمیزده اروم نمیشده. کتک تحقیر. استرس و را تحمل کرده. و حتی شب با شلینگ‌ و ترکه به جونش افتاده ده تا شلینگ و ترکه خورده و صبح بیدار شده خواسته دوباره همان‌ کارو انجام بده با زور و اجبار مهریه اشو بدون اینکه ما که خانواده اش هستیم محضری بخشیده. هربلایی به سرش تو زندگی اورده. متاسفانه موقعی که کتک خورده به پزشکی قانونی مراجعه نکرده. پسرش هم زیر سن قانونی هست که شهادت بده. لطفا راهنمایی کنید چون مادرم یتیم بزرگ کرده با ناز و نعمت حالا افتاده دست این ظالم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با همسایه ها در میان بزاره هروقت کتکش زد جیغ برنه تا ونا بیان شهادت بدن و بعد فورا بره دادسرا، البته چون آخونده دادسرای ویژه روحانیت