مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه فوری

قرارداد مستاجر در 1400/02/25 به اتمام رسیده و 1400/01/22 به مستاجر مهلت دادیم و در پشت قرارداد نوشتیم این قراداد تا تاریخ 1400/04/30 تمدید می باشد و به مستاجر نصف پول ودیعه هم در دو روز چک دادم و هر دو چک رسید گرفته شده و در پشت قرارداد نوشته شده (در مورخه 1400/1/23 طی چک ... مبلغ 20میلیون تومان بابت قسمتی از ودیعه (رهن) ملک اجاره به مستاجر آقای .... تقدیم می گردد و مابقی هنگام تخلیه کامل پرداخت می گردد. این متن به عنوان رسید پرداخت تلقی می شود و همچنین آقای (مستاجر) ... موظف به تخلیه ملک در موعد مقرر در قرارداد می باشد ) و مستاجر امضا کرده. و مستاجر چک را پاس کرده.
یعنی یکماه جلوتر از اتمام اول قرارداد نیمی از ودیعه را گرفته و تعهد به تخلیه داده. ولی الان میگه تخلیه نمیکنم و ودیعه را پس میدم.
تاریخ تخلیه کی میشه؟ با توجه به مصوبه کرونا آیا چون نیمی از ودیعه را گرفته و تعهد به تخلیه در موعدد مقرر در قرارداد داده ، دستور تخلیه را میدن؟

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام.با تقدیم درخواست تخلیه به شورای حل اختلاف با توجه به توافق صورت گرفته امکان صدور دستور تخلیه هیت

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
بله تخلیه انجام خواهد شد.