مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع بدون رضایت شریک

با سلام.
سه نفر زمینی به مساحت 1000 متر را شراکتی خریداری کرده اند. مبلغ پرداختی و سهم هر کدام مساوی است.
دو شریک میخواهند در زمین ساخت و ساز انجام دهند ولی شریک سوم حاضر به همکاری و پرداخت هزینه های ساخت و ساز نیست و حتی حاضر به فروش سهم خود به دیگر شرکا نمی باشد.
در چنین مواقعی روندی قانونی برای مجبور کردن شریک سوم به پرداخت هزینه ساخت و ساز و یا فروش سهم خود وجود دارد؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فروش ملک مشاع بدون رضایت شریک ساخت و ساز ملک مشاع بدون رضایت شریک ملک مشاع