مشاوره حقوقی رایگان - ملاحضات سند دفترچه ای

سلام.
در قسمت ملک و محل آن سند نوشته شده:

شش دانگ یک قطعه زمین به مساحت ... الی آخر که نوشته انتقالی از اداره ی کل زمین شهری اصفهان به موجب سند ... تاریخ 73/1/20 دفتری اصفهان می باشد.

در قسمت ملاحظات سند نوشته شده: قبل از کلمه ی شش دانگ کلمه ی مالکی از قلم افتاده است.

منظورشون این بوده که: مالکی شش دانگ یک قطعه زمین به مساحت ...

مالکی شش دانگ یک قطعه زمین یعنی چه؟

کارشناس ثبت آن را به بحث مالکی غارثی ربط می‌دهد و میگوید در سند تک‌ برگ شما فقط میتوانید عرصه را داشته باشید در صورتی که بنده پایان کار شهرداری هم دارم و ملک داخل شهر قرار دارد.

پاسخ ها :

زهرا  كاظمي مقدس

زهرا كاظمي مقدس :

استان :

با سلام در زمان تنظیم ونگارش این سند هنوز اعیانی وجود نداشت فلذا سندی که در اختیار شماست دلالت بر ماکلیت ششدانگ عرصه دارد حال که اعیان احداث کردین وبعد پایان کار میتوانید دنبال صورتمجلس تفکیکی ملک خود بروید و برایه هر واحد ششدانگ عرصه اعیان اخذ نمایید .فلذا اون کلمه مالکی دلالت بر مالکیت ششدانگ عرصه دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
ظاهراً شخصی در گذشته نسبت به این پلاک حق کرد یا حق زارعانه داره و برای همین به این صورت قید شده