مشاوره حقوقی رایگان - وجه الکفاله

سلام. برای پرونده ای فیش حقوقی گذاشتم و ظاهرا مبلغ ضمانت نیز 30 میلیون تومان است. متهم به 2 سال زندان محکوم شده و ابلاغیه ای برای من اومده با عنوان رویت ضبط وجه الکفاله. متهم رو هیچ جوره نمیتونم پیدا کنم و خودشو معرفی نمیکنه. شاکی خصوصی پرونده هم رضایت نمیده. میتونم به دادسرا مراجعه کنم و مبلغ 30 تومن رو یکجا پرداخت کنم تا اموال و حساب فیش حقوقی ام ضبط نشود؟ اگه پرداخت رو انجام بدم دیگه مسئولیت از من ساقط میشه؟

پاسخ ها :

حسن  كارگريان مروستي

حسن كارگريان مروستي :

استان :

درودبرشما. مسئولیت شما بمیزان وجه الکفاله است نه بیشتر. پس با تودیع مبلغ میتونید رفع مسئولیت کنید. موفق باشید