مشاوره حقوقی رایگان - صوری بودن معامله

5 سال پیش بخاطر گرفتن وام مسکن سند آپارتمانم را به نام زن برادرم زدم و تمام اقساط وام را خودم پرداخت کردم الان نزدیک به سه سال است برادرم با همسرش مشکل دارند و در شرف طلاق هستن و همسر برادرم بدونه اینکه اقدام به دریافت مهریه بکنند روی آپارتمان من اقدام کرده که این منزل من است و حکم تخلیه منزل من را گرفته تکلیف من چیست و چیکاری از دستم بر میاد لطفا راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. با تحقیق و بررسی کافی اقدام به عدول از هبه و استرداد دهید و یا بحث صوری بودن معامله را پیگیری کنید .نیاز مند بررسی دقیق و رویت اسناد و مدارک نقل و انتقال است

محمدحسن ملک زاده

محمدحسن ملک زاده :

استان :

شما باید ثابت کنید برای وام بوده سند زدین ولی انتقال مالکیت .انجام نشده وکیل بگیرین

خلیل فرهمندپور

خلیل فرهمندپور :

استان :

سلام طبق قانون ثبت مالک کسی است که به نام وی ثبت شده اما در مورد شما اثبات آن کار سختی است و نیاز به مطالعه مدارک شما و ادله دیگر دارد