مشاوره حقوقی رایگان - طلاق ؟!!!!!

سلام
من و همسرم دو ساله که ازدواج کردیم. من تهرانی هستم و همسرم بزرگ شده شهرستانی است که تا تهران 12 ساعت فاصله مکانی داری. بعد از ازدواج یک سال در شهرستان محل کار همسرم زندگی کردیم اما به خواست و علاقه خودش به تهران امدیم. به بهانه آنکه نتوانست در تهران کار مورد علاقه اش را پیدا کند بدون انکه من را در جریان بگذارد ناگهان به کار قبلیش بازگشت. نزدیک به 2 ماهه خونه رو ترک کرده...
هنوز چند ماه از قرارداد اجاره خونمون باقی مونده.... چند باری هم پیشنهاد طلاق بهم داده که اگه نمیای از هم جدا بشیم. در صورتیکه یکی از قولهای زمان ازدواجمون این بود که حتما تهران زندگی کنیم ولی در عقدنامه ما ذکر نشد چون بهش اعتماد کردم. می خواستم ببینم الان میتونه به بهانه اینکه من پیشش نرفتم بدون پرداخت مهریه طلاق بده!!!!
البته من اصلا راضی به طلاق نیستم ولی میبینم که خودش به طلاق اشتیاق زیادی نشون میده و احساس میکنم دنبال راهیه که از مهریه فرار کنه!
راهی برای فرار از مهریه داره؟! و اینکه خیلی اصرار به فسخ قرارداد اجاره داره...
لطفا راهنماییم کنید اصلا نمیدونم باید چیکار کنم!
در درجه اول دوست ندارم طلاق بگیرم ولی اگر مجبور به طلاق شدم نمیخوام قربانی باشم...

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

مهریه در هر صورت چه طلاق گرفته شود چه نشود قابل مطالبه است. اصولا دعوی طلاق و مطالبه مهریه مستقل از یکدیگرند ولی زوجین به عنوان حربه علیه یکدیگر از آن استفاده می کنند. در هر حال چون درخواست طلاق از جانب همسرتان است و شما در پی طلاق نیستید با مطالبه مهریه از جانب شما موظف هستند مهریه شما را بپردازند.