مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه چک برگشتی

سلام.
5 سال پیش یه چک من به مبلغ n تومن برگشت خورد. دارنده چک 5 سال سراغ من نیومد. الان از طریق قانون جدید اجراییه به مبلغ همون n تومن گرفته است. من n تومن رو چطوری باید به او بدهم؟ اگر مبلغ محکومیت رو بدهم لاشه چک به دست من میرسد؟ اگر لاشه رو بگیرم میتونه برای تاخیر تادیه اقدام بکند؟ وقتی شکایت اجراییه مختومه بشود و طلب او رو بدهم با چی و چطوری تاخیر تادیه رو میگیرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتواند به استناد همان رای اجراییه مربوط به جک مجددا طی دادخواست جدیدی دیرکرد وجه چک را درخواست نماید
بهتر است با ایشان طی صورتجلسه اصل مبلغ وجه چک را پرداخت وقید نمایید هیچگونه ادعایی در حال واینده نسبت به مبلغ چک وخسارات وارده ندارد ورضایت وگذشت بی قید وشرط خودرا اعلام مینماید