مشاوره حقوقی رایگان - شهود در مورد پرونده استرداد هدایای دوران عقد با فاکتور

بنده اسفند 99 از خانمم جدا شدم ، در قبال بذل مهریه بنده حاضر به طلاق توافقی شدم و طلاق بائن غیر مدخوله ثبت گردیده است ، حالا چند سوال داشتم از کارشناسان معزز و گرانقدر
1_ بنده درخواست استرداد هدایای دوران عقد رو دادم با استناد به فاکتورهای موجود ، اگر رای دادگاه بدوی و تجدید نظر به نفع من نباشد خانوم میتواند بر علیه من شکایتی تنظیم کند ؟
2_ دادگاه درخواست شهود داده در مورد هدایای دوران عقد من میتوانم برادرم را به عنوان شاهد معرفی کنم؟
3- با توجه به بذل مهریه خانوم میتواند مهریه رو به اجرا بگذارد؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

درود دادگاه با توجه به مدارک رای صادر میکند 1-خب هر کسی میتواندشکایت کند و بسته به ارایه مدارک رای صادر میشود2-بله برادرتون میتونه شاهد باشه3- امکان رجوع به مابذل هست .درنهایت قاضی با توجه شرایط رای میدهد