مشاوره حقوقی رایگان - ارث زن از شوهر در قانون سابق

سلام پدر بنده زن اولش که مادر بنده بوده فوت شده و زن دوم گرفته و پدرم سال81 فوت شده و سال 82 گواهی حصر وراثت صادر شده و همون سال 82 طبق گواهی انحصار وراثت سهم همه فرزندان پدر و زوجه دوم داده شد و داخل انحصار واراثت نوشته یک هشتم از اموال منقوال فقط سهم زوجه است و همون سال سهمشو از اموال منقول برد
و صورت جلسه ماترکه که داریم دستنویسه و اثر انگشت تمامی وراث و زوجه و شاهدین داخلش هست
ولی الان فرزندان اون خانم میگن قانون جدید از سال88 اومده و ارث به ما از اموال غیر منقول میرسه
و هنوزم سند اموال غیر منقول به نام پدر است
و برای انتقال محضر میگه باید وراث خانم بیان برا یک هشتم امضا کنن و وراث هم نمیان
حالا سوالی که دارم اینه که من اون کاغذ دستنویسی که دارم چجوری میتونم از طریق دادگاه یا محضر اونو مثله یه حکم قانونی کنم که محضر قبولش کنه که بتونیم بدون امضای سهم یک هشتم همسر سند انتقال دهیم
باید الزام به تعهد درخواست بدم؟
ایا باید وکیل بگیرم

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

درود قانون عظف به ماسبق نمیشود با وکیل حضوری مشورت کنید رسید را نشان دهید تا راهنمایی لازم را بکنند