مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم توسط همسر

سلام. همسر من بارها زمانی که منزل ایشان بودم مرا کتک زده ولی شکایت نکردم تا اینکه من الان جدا از او زندگی می کنم دادگاه مرا الزام به تمکین کرده ولی هنور شرایط تمکین را ایشان محیا نکرده و حکم اجرا نشده از طرفی ایشان در خیابان من و مادرم را کتک زده و به من فحاشی کرده و تهمت زده است شکایت کردم و دادگاه تایید کرده که ایشان مقصر بود. می خواهم بدانم صرفا با یک بار ضرب و شتمی که ثابت کرده ام عسر و حرج شامل من می شود یا خیر و اینکه می توانم رای دادگاه تمکین را عوض کنم یا نه؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
یکبار ضرب و شتم نمی تواند مانع از تمکین شود به استناد شهود و تهیه استشهادیه، صورتجلسات کلانتری، گواهی پزشکی قانونی و ... ضرب و شتم های مکرر را می بایست ثابت نمایید. می توانید اگر منزل میتقل تهیه ننموده است ایراد نمایید به تهیه منزل و اثاثیه مستقل.