مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

با عرض سلام و خسته نباشید
یکی از اشنایان ماه یکسال پیش مبلغ 100 میلیون به عنوان معامله از شخصی گرفته و در عوض سه دونگ منزل اش را به نام آن شخص زده و آن شخص اکنون ادعا میکند سود آن مبلغ به 500 میلیون رسیده و اکنون چشم به خانه آشنا ما دارد
حالا آشنا ما چه کاری باید انجام دهد میتواند شکایت کند و آیا مشکلش حل میشود و چگونه حل میشود؟
لطفا جواب منو بدید چون واقعن موضوع مهمی است برای ما
ممنون

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اسناد و مدارک شما نیاز به بررسی داره...درصورت نیاز میتوانید تماس بگیرید...

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
تا زمانی که اصل پول ایشان را نپرداخته باشد، نمیتواند شکایتی طرح کند ،اگر اصل پول را بپردازد و باز هم طرف مقابل حاضر به استرداد سه دانگ منزل نشود میتوانند به اتهام دریافت ربا شکایت کند.
موفق باشید