مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و نفقه در دوران عقد

من 4ماهه عقد کردم باکره هم هستم همسرم مشکل جسمی حرکتی شدید دارن کار درامد خونه ماشین هیچی ندارن تو این چهارماه بمن هزار تومن هزینه نکردن قبلا خونه به اسمشون بوده وقتی فهمید مهریه اجرا گذاشتم انتقال دادن پدرشون خیلی وضع مالی خوبی دارن ایشونم تعهدی ندادن که هزینه با منه ولی زبانی گفتن خونه و هزینه با منه عروسی میگیرم همسرم انگار عقلی مشکل دارن اصلان پیگیرن نه زنگ نه هیچی خانوادش بگن طلاق طلاق میده نگن نمیده حاضر به طلاق توافقی با پرداخت 10میلیون پول و بخشش مهریه نفقه هم نشدن الان با این شرایط ایا بمن مهریه و نفقه تعلق میگیره چون بنظر اونا چون مشکل دارن بمن هچی نمیرسه و درخواست خرجی هم میکنم میگن بمن ربطی نداره خونه باباتی دیگه طلاهم گرفتن من فروختم ایا میتونن درخواست کنن؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام شما راه قانونی زیاد دارین میتونین تمکین نکنین تا همه مهریه خودتو بگیری البته اگر باکره هستی و مهمترین کار همینه قانونا میگن حق حبس نیاز به مشاوره تلفنی یا حضوری دارین