مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام. خانم بنده از بنده در شرایطی که عقد هستیم شکایت کرده است. شرایط زندگی خانم کارمند دفتر بیمه ... که طبق اظهارات خودش حقوق ماهیانه 700 هزار تومان دریافت می‌کند. لیسانس علوم تربیتی دارد اما هیچ گونه مدرکی در این موضوع ارائه نکرده است. در پرونده جهیزیه که در دادگاه از بنده شکایت کرده بود اظهار کرد که پولی که بنده به ایشان بابت جهیزیه پرداخت کردم که لوازم خانگی خرید کند بابت نفقه بوده که بنده به ایشان پرداخت کردم و خانم امضاء کرده که نفقه را دریافت کرده ام.
در ضمن بنده از تاریخ 98/11/30 تا تاریخ 99/11/30 منزلی رهن و اجاره کردم و الزام به تمکین هم فرستادم اما خودشان مهریه را اجرا گذاشتند و درخواست نفقه دادند.
کارشناس نفقه دادگستری برای تاریخ تیر 98 تا پایان سال 98 ماهیانه 6 میلیون ریال برای سال 99 ماهیانه 6 میلیون و ششصد هزار ریال و برای سال 1400ماهیانه 7 میلیون و 200 هزار ریال نظر کارشناسی صادر کرده است. در ضمن مدرک امضاء و مهر شده است. اظهارات خانم در خصوص دریافت مهریه از تیر ماه 98 تا مرداد ماه 99 که گفته بنده نفقه را دریافت کردم موجود می باشد و در شرایطی که حقوق ایشان طبق شأن خانوادگی که خودش اظهار کرده و در دفتر قضایی ثبت کرده 700 هزار تومان است و در شرایطی که بنده اجاره نامه دارم در آن یک سال چه مقدار نفقه در کل به ایشان تعلق می‌گیرد؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. میزان نفقه ارتباطی به دریافتی ایشان ندارد. از مجموع اعداد مقدار پرداختی و مقداری که ایشان مقر به دریافت بوده اند را کسر نمایید تا عدد دقیق به دست اید.