مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه در صورت فرار راننده مقصر

سلام، وقت بخیر.
مادر من در تاریخ ٩٨/١٢/٢٩
در حال رد شدن از خیابان و تقریبا بر روی خط عابر پیاده بودند که ماشین به ایشون میزند ولی به جای تماس گرفتن با پلیس و اورژانس ایشون رو سوار ماشین خودشون میکنند و بعد از دادن اطلاعات غلط ایشون رو سر خیابون پیاده کردند و متواری شدند.
مادرم رو بیمارستان بردیم کتفشون شکسته بود و جراحی شدند. کلانتری رفتیم و در ادامه در دادگاه شکایت کردیم و بعد از انجام کارهای پزشکی قانونی قرار هست بیان کروکی بکشم. با این تفاسیر آیا به مادرم دیه تعلق میگیرد؟ از کجا و چطور باید دیه گرفت؟ اصلا باید چی کار کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
ابتدائاً باید ثابت کنید آسیبها مربوط تصادف بوده و اینکه راننده متواری و مجهول الهویه است