مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم از ملک مشاع

با سلام و احترام.
پدر بنده در زمان کودکی در روستا و منزل پدری سکونت داشته است و هنگام انجام اصلاحات ارضی یک سند مشاعی با متن ... سهم مشاع از ... سهم روستای ... متعلق به ایشان صادر گردیده است که عین این سند نیز برای برادرشان صادر گردیده. هم اکنون مدت 60 سال است که برادر ایشان در آن محل سکونت داشته و اطلاعی از اخذ سند توسط عموی خودم نداریم. سوال بنده این است که آیا با سند اصلاحات ارضی که به نام پدرم موجود است، میتوانیم بابت ملکی که عموی من ساکن است طرح دعوی جهت باز پس گیری بخشی از زمین را بکنیم یا خیر؟ شهود بابت شهادت این که پدرم در آن مکان سکونت داشته اند نیز وجود دارد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و چگونگی اقدام را توضیح دهید. خداوند به شما خیر دهد.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بله سند اصلاحات ارضی یک سند رسمی و معتبر است و چنانچه دلالت بر مالکیت پدرتان داشته باشد میتوانید با تقدیم درخواست حقوقی ،حکم خلع ید عمویتان را اخذ کنید.
موفق باشید