مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک بعد از فوت

سلام. من یک پدر پیری دارم و میخواست یک خونه ویلایی را به من بدهد که بعد از اون زمین به من برسد. او سند نمیزند و میگوید تا زمانی که من هستم از این جا اجاره میگیرم و نمیتونم به نام تو بزنم ولی میگوید قولنامه بنویس که این جا رو من به تو فروختم. ولی قولنامه بنویسیم چون پول رد و بدل نمیشود، اعتباری ندارد. میخواستم بدونم من حالا چی کار کنم؟ قولنامه رو چطوری بدون پول بنویسیم یا دست نوشته ای چیزی بنویسیم که بعد از ایشون اون خونه به من برسد.

پاسخ ها :

انتقال ملک بعد از فوت قولنامه بدون رد و بدل شدن پول قولنامه ملک ملک