مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن کلید خونه

سلام خانمی 32 ساله هستم . سه سال با همسرم مشکل داریم به خاطر حفظ زندگی منو مجبور کرد تو دفترخونه اقرار به دریافت مهریه کنم و دفترخانه با وجودی که فهمید تحت فشارم و بدون هیچ شاهدی اینکار رو کرد. ما تهران زندگی میکنیم اما خانواده هامون شهرستان ، منو الان 20 روز میشه اورده خونه پدرم و رفته هیچ خبری ازش نیست کلید خونه رو هم از من گرفته. من باید چیکار کنم باید خودم پاشم برم خونه تهرانم و اگه در رو باز نکرد شکایت کنم یا از همینجا میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

متاسفانه اثبات این امر ممکن نیست دیگر حقی جزاخذ نفقه ندارید می بایست دردفترخانه می گفتید که راضی به این امر نیستید