مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه در عقد موقت طبق پرسش قبلی

باسلام در خصوص پرسش قبل در زمینه عقد موقت مادرم و سوال شما در پاسختآن ابتدا ضمن تشکر فراوان بابت راهنمایی خوبتان عرض میکنم که خیر در کاغذی که از مادرم در آن اثرانگشت گرفته شده فقط نوشته که خانم فلانی نسبت به عقد موقت هیچ حق و حقوق و طلبی ندارد.و هم اینکه ما در شورای حل اختلاف هم دقیقا این را ذکر کردیم که مادرم با فشار و اجبار و دستبند به دست کاغذ را امضا کرده ولی کاملا بی فایده بود.و بما گفتند که همان امضای دادیار دادگستری این رسید را رسمی کرده .حال من فقط میخواهم بدانم که در دادگاه تجدید نظر بخاطر قانون رجوع به بذل در عده رای موافق بما میدهند؟؟چرا که ما در دادگاه حضور نخواهیم یافت و بما گفته اند که تنها اعتراضتان فرستاده میشود و رای روی آن گذاشته میشود .باتشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

نمی توان پاسخ قطعی به سوال شما داد که آیا دادگاه تجدیدنظر رای به نفع شما صادر خواهد کرد یا خیر. راهی که برای شما می ماند این است که اعتراض خودتان را با مشورت با یک وکیل هوشمندانه تنظیم کنید و از اجباری که بر مادرتان وارد بوده است و همچنین به دعوایی که نزد دادیار مطرح بوده است اشاره کنید که ارتباطی به حق و حقوق مادر شما نداشته و دادیار به اشتباه ورود کرده و حق و حقوق مادر شما را در آن برگه سلب کرده است و همینطورعنوان کنید که در آن برگه به طور مشخص از پرداخت مهریه و بخشش از طرف مادر شما گفته نشده. اگر آن مرد رسید واریزی پرداخت مهریه به مادر شما را داشته است باید ارائه میکرده است و نه به صرف یک گفتار از جانب آن مرد حق و حقوق مادر شما سلب می شده است. در هرحال به نظر می رسد کار دادیار غیرقانونی باشد. در رابطه با رجوع به بذل مهریه هم باز بستگی به نظر دادگاه تجدیدنظر دارد که چقدر به آن برگه و امضای دادیار اعتبار بدهد. قوانین در مورد تعیین و دریافت مهریه عقد موقت سخت گیری بیش تری داشته و مادر شما به طور مشخص مهریه خود را نبخشیده است که حال بخواهد رجوع به مابذل کند. به طور کلی در بخشش مهریه از طرف زن اگر رجوع به ما بذل را از خود ساقط نکرده باشد حق رجوع خواهد داشت. حال آن که مادر شما از ابتدا به طور مشخص بخششی نکرده است که بخواهد رجوع به مابذل کند و از بخشش خود برگردد. در صورتی که این برگه را هم مبنی بر بخشش مادر شما بگذارند مادر شما حق رجوع به مهریه شان را دارند. البته همانطور که گفته شد باز هم بستگی به دادگاه تجدیدنظر دارد که به چه میزان به امضای دادیار اعتبار بدهد.