مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره در کرونا

سلام. وقتتون بخیر.
من 12 سال در منزلی مستاجر هستم و هر سال قرارداد را در برگه چاپ میکردم و هر دو طرف با همسران به عنوان شاهد امضا میکردیم? آخر اسفند قراردادمون تمام میشد و صاحبخانه تمدید نکرد و بدون نوشتن قرارداد پدر صاحب ملک که وکالت داره از دخترش گفت تا آخر اردیبهشت مهلت دارین که تخلیه کنین چون دخترشون که خونه به اسمشونه و در سوییس ساکن هستن برای استراحت میخواد بیاد خونه خودش.
1-با توجه به قانون تمدید اجاره در دوران کرونا میتونه به من بگه تخلیه کن؟
و اینکه در مورد افزایش مبلغ اجاره چیزی بهمون نگفته و میخواست که با همون مبلغ پارسال تا پایان اردیبهشت که گفته مهلت میده باشیم.
2-اگر بخوایم تخلیه نکنیم با اینکه خودش اضافه نکرده خودمون اجاره رو اضافه کنیم بدیم یا همون مبلغ قبلی را پرداخت کنیم؟
3-من ازشون تا پایان تیر مهلت خواستم چون خونه ای که بخوام برم پایان تیر تخلیه میشه ولی صاحبخانه گفت قبول نمیکنه مبلغ اجاره رو با توجه به اینکه خودش خواسته بود همون قبلی باشه همونو بدم یا 25درصد که دولت افزایش داده برم؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
ایشان بایستی دستور تخلیه از شورای حل اختلاف بگیرد در برگه اجرایی درج میشود که موافق افزایش اجاره بها ب میزان فلان درصد هستید یا خیر و برای نیاز شخصی موجر بایستی این امر به اثبات مرجع قضایی برسد تا تخلیه صورت پذیرد.