مشاوره حقوقی رایگان - یونیک فایناس

سلام من حدود 6ماه پیش به حساب شخصی از طریق حساب شبا برای بورس یونیک فایناس سرمایه گذاری کردم . قرار بود سود پرداخت کنه ولی این ماه و ماه بعد میکنه . مدرک بانکی دارم که به حسابش پول واریز کردم در ضمن تمام صدا و پیامهای واتساپ طرف رو دارم . میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
بله برای مطالبه مبلغ واریزی میتوانید طرح دعوا کنید البته مشروط به اینکه جهت سرمایگذاری قراردادی دربین نباشد ودرفرض وجود قرارداد مطابق شرایط توافق امکان استرداد داشته باشید .