مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب

بنده ی چک برگشتی به مبلغ ده میلیون تومان دارم. الان کل حسابهام مسدود شده جهت باز کردن حسابهام چکار باید انجام بدم ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با مراجعه به شعبه ای که دستور توقیف حسابهای شما را صادر کرده است ، و با ارائه مدارکی که اثبات میکند ،وجوه توقیف شده حساب شما ، بیش از مبلغ چک است ،نسبت به مازاد وجه چک رفع توقیف به عمل آورید یا با اخذ رضایت مدعی خصوصی و ضمیمه کردن رضایت محضری در پرونده ، پرونده را مختومه کرده و دستور آزادی حساب خود را اخذ نمایید .
موفق باشید