مشاوره حقوقی رایگان - جریمه

با سلام
یک از دوستان من قبلا یه پروژه ای رو انجام داده به مبلغ تقریبا 8 میلیون بعد از اینکه پروژه رو تحویل میده درخواست مبلغ دریافتی رو از کارفرما میکنه ولی کارفرما اصرار داره که یک فاکتور از مواد اولیه که شامل آدرس و کد ملی باشه رو واسش بفرستند تا مبلغ رو واریز کنه در صورتی که دوست بنده اصلا تو کار فروش مواد اولیه نیست و فقط بعنوان پیمانکار، کار اجرای کفپوش رو انجام میده

میخواستم بدونم اگه طبق خواسته کارفرما مجددا فاکتور فرستاده بشه اینبار با عنوان فروش مواد اولیه ،آیا تخلف حساب نمیشه و اینکه جریمه ای نداره؟

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

نه خیر تخلفی نیست . ایشون میتونن فاکتور را فروشنده مواد اولیه بگیرند . یا خودشون فاکتور با قیمت واقعی تنظیم کنند .