مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

آیا صیغه 99ساله رو میشود با پاره کردن صیغه نامه باطل کرد اگه در دفترخانه ثبت شده باشه باز هم میشود رجوع کرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
صیغه یا عقد موقت صرفا توسط زوج قابل بذل است اگر پاره کردن توسط زوج و به قصد بذل یا انحلال صیغه موقت باشد رابطه زوجیت پایان یافته و قابل رجوع نمی باشد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پاره کردن صیغه نامه و حتی آتش زدن آن خللی به اساس صیغه جاری وارد نمی نماید. و بزل آن نیز شرایطی خاص دارد
لطفا برای حل کامل مشکل خود به این شماره پیامک زده و با ذکر مشل منتظر پاسخ و تماس باشید

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
صیغه 99 ساله مرد هروقت بخواهد می تواند بذل مدت کرده وبه آن پایان دهد