مشاوره حقوقی رایگان - چطور دادخواست طلاق بدم

مراحل طلاق توافقی ؟

پاسخ ها :

مراحل طلاق توافقی دادخواست طلاق طلاق توافقی طلاق

سوالات مرتبط

طلاق توافقی
با عرض سلام و خسته نباشید . محبت میکنید یه توضیح در مورد طلاق توافقی و مراحلش بفرمایید . اینکه مستقیم بریم محضر طلاق صورت میگیرد یا روند دیگری دارد . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...
خانواده
سلام من میخوام طلاق توافقی بگیرم آیا باید جدا جدا اقدام کنیم یا با هم ؟؟؟؟برای طلاق ب کجا اقدام کنیم؟؟؟کدام از ما باید اول اقدام کنه...
مراحل طلاق توافقی
سلام خسته نباشید من میخوام طلاق توافقی بگیرم میخواستم بدونم جدا جدا باید اقدام کنیم یا با هم؟ برای طلاق باید کجا بریم؟ اول کدوم اقدام کنیم؟...
طلاق توافقی
باسلام خسته نباشید خانم29 سالمع با دوتابچه 7 ساله پسر و دختر 3وسال ونیم دختر هستم من وهمسرم میخواهیم ب صورت توافقی جدابشیم باید هردومون درخواست بدیم و مدارک چکاری باید انجام بدیم من خیلی سختی کشیدم ...
طلاق توافقی
سلام، خسته نباشید. من خانم هستم و میخوام طلاق توافقی بگیرم. لطفا راهنمایی ام کنید که چی کار کنم؟...