مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

باسلام ملک داشتم که فرزندان بزرگم وام گرفته بودند و اقساط بانک هم توسط خودشان پرداخت میشد تا اینکه بعد از مدتی دیگر اقساط را پرداخت نکردند و ناگفته نماند که پسرانم در شهرستان زندگی مکنند علت ندادن قسط بانک ازشون پرسیدم گفتند شما باید وکالت بلاعزل به ما بدهی تا اقساط را پرداخت کنیم خلاصه چندتا قسط خودم پرداخت کردم گفتم شاید سرعقل بیان ولی متاسفانه هیچ گونه اقدامی نکردن من هم که از طریق بانک در فشار بودم و هر روز نامه یا تلفن های تهدیدآمیز بانک مرا کلافه کرد مجبور شدم به شهرستان محل سکونت پسرانم بروم و وکالت بلاعزل بدهم به شرط اینکه سهم دوبرادر دیگه که از خانوم دوم بنده هست بدهند و آنها قبول کردن و قرار براین شد که ملکی که از خودشان هست و مغازه کوچکی دارد برای من راه انداری کنند ولی الان نه سهم این دو برادرشون میدن و نه برای خودم هیچ اقدامی کرده اند مانده ام چکار کنم درضمن هیچ نوشته ای هم به من ندادند وقتی به شهرستان رفتم منو خیلی تحویل گرفتن که اصلا نتونستم بگم یک قولنامه ای بنویسید الان سند قطعی بنامشون کردن تا حرف میزنم مگن کاری نکن که منزلی کوچک که در آن زندگی میکنم ازت میگیریم با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
بهرحال مبالغی که شما پرداختید بلاوجه بوده و می توانید آنرا مطالبه کنید